Healthcoaching​

​Healthcoaching drejer sig om at få dig til at føle dig som den sundeste dig!

LineOfBalance specialiserer sig i at forbedre dit kropsbillede. Healthcoaching kan hjælpe dig med at øge din selvopfattelse ved at ændre negative mønstre i din livsstil, og i stedet give din krop den glød og vitalitet du fortjener!

Jeg kan hjælpe dig med at bringe dig i din bedste og sundeste tilstand. Jeg arbejder med mange forskellige livsstilsændringer, fx vægttab, kostændringer, træningsprogrammer og rygestop.

Min tilgang er holistisk, og vi arbejder både med at gøre din krop stærkere og slankere, men også med dine tanker om dit velvære og din livsstil, samt din opfattelse af dig selv og din krop.

Ring til mig, så taler vi om hvordan du ønsker at se dig selv, og hvordan vi kan få din krop i den mest optimale tilstand.

Du fortjener at være den sundeste og gladeste dig!

Lifecoaching​

Lifecoaching handler helt enkelt om at skabe balance mellem de ydre omstændigheder, og din indre tilstand. Dvs. at du bliver bedre i stand til at tackle de situationer i job og parforhold som udfordrer dig, og som måske gør dig stresset eller overvældet.

LineOfBalance er specialiseret i sundhed, både i krop og tanker, og jeg arbejder holistisk med kroppen og sindet som én helhed der afspejler begge dele. Føler du dig stærk i dine tanker, vil det direkte kunne ses på dit kropssprog, og den måde du bevæger dig i livet. Lifecoaching hjælper dig med at holde fokus på den positive psykologi og øge din vitalitet og livsglæde.

Lifecoaching er reflekterende samtaler, og jeg vil efter en indledende dialog foreslå et speciallavet coachingforløb, der passer lige præcis til dig. I lifecoachingsessionerne taler vi om livsstil, personlig udvikling, om at genfinde en indre ro, om at skabe øget velvære i krop og sind, samt om hvordan du kan holde fokus på dine indre styrker.

Desuden hjælper jeg dig med at blive opmærksom på de mønstre og overbevisninger der virker begrænsende i dit liv, og sammen finder vi måder at blive fri for dem. Mine coachingsessioner er varme, hyggelige og uformelle, og foregår oftest via SkypeTM, og er derfor meget fleksible.

Jeg lytter til dig! Og jeg guider dig via spørgsmål og små øvelser, og jeg giver dig redskaberne til at være den stærkeste og sundeste udgave af dig!

Skriv til mig, så taler vi om hvordan lifecoaching kan hjælpe dig.

Kontakt på info@lineofbalance.dk | Tlf.: 60 61 10 02