Om Line Bork​

​Bag firmaet LineOfBalance står Line Bork, 31 år - coach, underviser, projektleder, konsulent

Jeg er uddannet med en bachelorgrad i Idræt fra Københavns Universitet og som Life- og Businesscoach fra Manning Inspire, København. Sundhed i krop og sind er en stor passion for mig, og jeg har siden 2005 arbejdet med sportspsykologi og teambuilding både i Danmark og i udlandet.

Med en grundig uddannelse indenfor idræt, sundhed og coaching, vejleder og guider jeg mine klienter til et stærkere selvbillede, og jeg giver redskaber til øget kropslig vitalitet og velvære. Både i mit private og professionelle liv arbejder jeg meget med forholdet mellem den sunde krop og de stærke tanker.

Jeg er opvokset i Danmark, og har studeret i København og Frankrig. Jeg elsker at rejse, at synge, at dyrke yoga og at bruge naturen. Jeg nyder at udforske kultur og religion i de lande, jeg kommer.

Jeg vil altid blive ved med at lære og udforske menneskets spiritualitet og psykologi. Jeg sætter pris på de naturlige ting i min hverdag og lever allerbedst, når jeg mærker at min krop og min mentale tilstand er i balance.

Siden 2007 har jeg boet i Mexico i vinter- og forårsmånederne, og her har jeg fundet min i egen indre sundhed og vitalitet, og jeg elsker at hjælpe mine klienter med at finde deres indre glæde og styrke.

Mine coachingsessioner er altid fulde af humor og rummelighed, og de foregår meget afslappet og er naturligvis fortrolige. Det er altid min stærkeste intention at få dig til at bryde de begrænsende mønstre i dit liv, og få dig til at fokusere på ALLE de kvaliteter du har, og bringe dem ud i livet!

Jeg bruger mit faglige fundament fra idrætspsykologien og fra lifecoaching til at øge din opfattelse af hvad du er i stand til!

Jeg lytter til dig, og sammen laver vi et coachingforløb efter hvad du har brug for.

Det er dig det drejer sig om!​

Kontakt på info@lineofbalance.dk | Tlf.: 60 61 10 02